Te koop Prijs op aanvraag - bungalow

Ulvenhout – Geersbroekseweg 9

Aan de rand van Ulvenhout gelegen in het Ulvenhoutse bos staat deze vrijstaande semibungalow met royaal zwembad en een multifunctioneel bijgebouw met garage op een zeer ruim perceel.

Indeling
Begane grond:
Entree.
Hal met plavuizenvloer, trapopgang, kast met aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur en toegang tot:
Living (circa 8.00 x 3.80m en 6.95 x 2.85m) totaal circa 50m² voorzien van parketvloer, houtkachel en openslaande deuren naar het terras aan de zijkant.
Studeerkamer (circa 6.35 x 3.40m) voorzien van parketvloer met houtkachel, boekenkastenwand en toegang tot ouderslaapkamer;
Ouderslaapkamer (circa 5.30 x 3.50m) voorzien van parketvloer en kastenwand. Vanuit de ouderslaapkamer toegang tot de badkamer;
– Badkamer (circa 2.20 x 3.0m) voorzien van tegelvloer, ligbad, inloopdouche, vaste wastafel, toilet en opstelling cv-unit. Vanuit de badkamer een deur naar het terras aan de achterzijde.
Keuken (circa 5.15 x 2.25m) met tegelvloer. De inrichting is onder andere voorzien van kunststof aanrechtblad met ronde spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en ingebouwde voorraadkast.

Verdieping:
Overloop (circa 2.35 x 2.50m) met laminaatvloer, over de gehele verdieping veel kastruimte onder de schuine kap en toegang tot:
Slaapkamer (circa 2.90 x 3.50m) met toegang tot de berging (circa 3.50 x 3.50m);
Slaapkamer (circa 3.90 x 3.90m) met dakkapel;
Badkamer (circa 2.50 x 2.20m) voorzien van douche, wastafel in meubel en toilet.

MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW:
Indeling
Begane grond:
Entree middels een loopdeur en 2 elektrische roldeuren.
Grote ruime garage (circa 13.00 x 6.35m) met opstelling van de zwembadapparatuur. Tevens een kleine badkamer met douche, vaste wastafel, toilet en een keukenblok wat is aangesloten op een septic tank.

Verdieping:
Overloop met dakkapel en toegang tot:
Woonkamer (circa 6.20 x 4.60m) met laminaatvloer, 3 Velux dakramen en een dakkapel. Tevens een keukenblok met kunststof aanrechtblad en dubbele spoelbak;
Slaapkamer (circa 4.20 x 3.60m) met laminaatvloer en Velux dakraam;
Slaapkamer (circa 4.45 x 4.25m) met Velux dakraam;
Badkamer (circa 3.40 x 2.05m) met dakkapel, ligbad, vaste wastafel en toilet.

Zwembad:
Het zwembad (circa 7.00 x 14.00m) is voorzien van deels zonne-energie opgewekte verwarming en roldek.

Tuin:
Het zeer royale perceel is voorzien van gazon, borders, hagen en volwassen bomenstand.

Algemeen:
Deze semibungalow is gelegen aan het einde van de Geersbroekseweg en grenst aan het talud/geluidswal van de snelweg A58. Gelegen te midden van een bosrijksgebied met alle denkbare privacy.
Op het perceel zijn nog enkele opstallen aanwezig zoals een royale hondenkennel, stenen schuur en houten berging, beiden met pannendak.
Het gehele perceel is omheind met een hekwerk en de achterzijde van het object zijn voorzien van rolluiken
Aangezien de woning ouder is dan 50 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

4.555 m2 4 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview