Verkocht € 498.000,- k.k. - eengezinswoning

Ulvenhout – Mgr. Van Hooijdonkstraat 8

Pal tegenover ‘De Pekhoeve’ en aan de dorpskern gesitueerd, bieden wij u aan dit charmante vrijstaande woonhuis met royale oprit, privacy biedende achtertuin met carport, royale vrijstaande houten garage en een recent gebouwd multifunctioneel houten chalet.

Indeling
Begane grond:
Entree.
Hal (circa 1.50 x 1.48) met tegelvloer, trapopgang, meterkast en toegang tot eetkamer.
Living totaal circa 39m² met parketvloer en is onderverdeeld in:
– eetkamer (circa 3.59 x 4.55m) met toegang tot kelder (circa 3.86 x 1.61m);
– zitkamer (circa 3.62 x 6.15m)met schouw voorzien van hout gestookte openhaard en openslaande tuindeuren naar het terras.
Portaal met toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje, loopdeur naar het eerder genoemde terras en doorloop naar de woonkeuken.
Woonkeuken (circa 3.59 x 3.05m) met tegelvloer en doorloop naar de bijkeuken. De L-vormige keukeninrichting is voorzien van houten aanrechtbladen met 2 roestvrijstalen spoelbakken, keramische 4-pits kookplaat, oven, schouw met geïntegreerde afzuigschouw en een vaatwasmachine. Separaat een lage kastenwand met houten aanrechtblad.
– bijkeuken (circa 1.24 x 3.85m) met tegelvloer, aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur en toegang tot slaapkamer:
– slaapkamer (circa 5.29 x 3.99m) met laminaatvloer en deels tegelvloer, douchecabine met thermostaatkraan en vaste wastafel in meubel.

Verdieping:
Royale overloop met luik naar vliering, laminaatvloer, vaste kast met opstelling cv-unit en toegang tot een 2-tal slaapkamers en een badkamer:
– volledig betegelde badkamer met Velux dakraam, ligbad met thermostaatkraan en douchewand, vaste wastafel en toilet;
– slaapkamer (vloermaat circa 3.62 x 6.15m) inclusief vaste kastenwand gelegen aan de zijzijde met laminaatvloer en vaste kast;
– slaapkamer (vloermaat 3.66 x 4.87m) met zijgevelraam en brede dakkapel.

Vliering:
Middels een vlizotrap is deze beloopbare vliering bereikbaar (vloermaat circa 7.73 x 2.99m).

Tuin:
De tuin is rondom de woning gelegen met aan de voorzijde een hekwerk, hoge hagen en groene borders.
De privacy biedende zonnige achtertuin is keurig aangelegd met gazon, groene borders, volwassen bomenstand, groot terras alsmede een:
– carport (circa 4.96 x 3.20m);
– een multifunctioneel houten chalet (circa 3.53 x 2.93m) met veranda (circa 3.53 x 2.66m) geplaatst;
– een houten royale, dubbele garage (circa 5.76 x 6.69m) totaal circa 38m² met openslaande deuren, betonvloer, elektra, water en een vliering.

Algemeen:
Dit gemoderniseerde vrijstaande woonhuis is gelegen tegenover het buurtcentrum van het dorp ‘De Pekhoeve’ met speelveld, volop parkeergelegenheid en om de hoek bevindt zich de dorpskern. Op loopafstand is een basisschool bereikbaar alsmede sportcentrum Jeugdland en op enkele autominuten zijn de uitvalswegen en het stadscentrum van Breda.
De uitbouw, waarin de bijkeuken en slaapkamer op de begane grond zijn gerealiseerd, heeft plaatsgevonden in april/mei 2016 alsmede de realisatie van het multifunctionele houten chalet en een compleet nieuwe groepenkast.
De buitenmuren van de uitbouw mogen pas in het voorjaar van 2017 wit geschilderd worden om het tot één passend geheel te maken.
Aangezien de woning ouder is dan 55 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

525 m2 3 2
De woning op Googlemaps
De woning op Streetview