Verkocht € 875.000,- k.k. - villa

Ulvenhout – Pennendijk 15

Een uit de jaren 70 villa op een hele fraaie locatie aan de rand van Ulvenhout, uitkijkend over het beschermde Beekdal en weilanden gelegen met een, voor in die tijd, moderne uitstraling. Deze villa met 4 slaapkamers en een inpandig bereikbare garage op een ruime vrij gesitueerde tuin rondom, verdient een moderniseringsronde en biedt door de situering op het perceel, veel uitbreidingsmogelijkheden.

Indeling
Begane grond:
Overdekte entree.
Ontvangsthal met trapopgang naar de verdieping, meterkast, toiletruimte, garderobehoek met fontein en toegang tot de werkkamer, kelder, keuken en woonkamer.
Werkkamer aan de voorzijde.
Kelder op stahoogte met opstelling van de C.V.-ketel.
L-vormige woonkamer met uitzicht over de weilanden, aan de zijkant is een uitbouw waar zich de schouw met gesloten hout gestookte haard bevindt, royale vaste kast, openslaande deuren naar de tuin en luik naar de keuken.
Keuken met L-vormige inrichting en toegang tot de bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger, loopdeur naar de voortuin en toegang tot de inpandig bereikbare garage.
De garage heeft een kanteldeur en een loopdeur naar de achtertuin.
De gehele begane grondvloer is voorzien van een tegelvloer.

Indeling
Verdieping:
Overloop met toiletruimte en toegang tot een 4-tal slaapkamers en een badkamer.
Slaapkamer aan de rechterkant met vaste wastafel en vaste kast.
Twee slaapkamers aan de linkerkant met vaste wastafel, vaste kast en loopdeur naar het balkon met uitzicht over de weilanden. Tevens is er op 1 van slaapkamers airco aanwezig.
Badkamer met ligbad en inloopdouche.
Slaapkamer aan de achterzijde met 2 vaste kasten, vaste wastafel en openslaande deuren naar het balkon.

Tuin:
De tuin is rondom de villa gelegen met aan de voorzijde een royale oprit voor meerdere auto’s, doorloop naar de zij-tuin waar een bijzonder fraaie tuinkas staat, vervolgens loopt men door naar de achtertuin waar je volop privacy hebt. De tuin is verder ingericht met gazon, volwassen bomen en borders.

1.185 m2 4 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview