Verkocht € 2.100.000,- k.k. - villa

Ulvenhout – Pennendijk 30

Charmante, riet gedekte villa met maar liefst 5 slaapkamers, 3 multifunctionele kamers, 3 badkamers, een ruime garage en oprit met volop parkeergelegenheid gelegen op een perceel van 2.231m² grenzend aan een beschermd natuurgebied. Hier komen groen, rust en ruimte samen en ervaart u direct het gevoel van thuiskomen. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die door hun karakter en kleur bepalend zijn voor de ingetogen en tijdloze sfeer.

De villa oogt schitterend met de witgepleisterde muren en de rieten kap. De massieve eikenhouten kolommen van de woning verhogen de rustieke uitstraling aan de buitenzijde, zeker in combinatie met het riet. Het hout vergrijst op een natuurlijke manier en hoeft verder niet onderhouden te worden.

Indeling
Begane grond:
Entree.
De hal is voorzien van een zeer uitgebreide meterkast, toiletruimte, garderobekast en biedt toegang tot de woonkeuken.
Toiletruimte met wandcloset, fontein op houten blad en ventilatie.

De woonkeuken is het centrale punt in huis. Gelegen aan de achterzijde en heeft een akoestisch plafond, een (open) trapopgang naar de 1e verdieping, een sfeervolle houthaard in het verlengde van de keukentafel, openslaande deuren naar het terras en toegang tot de woonkamer, twee multifunctionele kamers en de bijkeuken.

De keukeninrichting is een ontwerp van Tweedekamer Interiors en bestaat uit een kastenwand met koelkast, vriezer, oven, combioven/magnetron en roestvrijstalen werkblad met spoelbak. Aan de overzijde bevindt zich een
keukenblok met roestvrijstalen aanrechtblad voorzien van een spoelbak, Quooker, 5-pits inductie kookplaat (i cooking), plafondafzuiging, vaatwasmachine, wijnkoelkast met 2 zones en volop kastruimte. De apparatuur is afkomstig van de merken Gaggenau, Siemens en Gutmann.

Middels schuifdeuren is de woonkamer bereikbaar. Hier bevindt zich een sfeervolle houthaard met glasdeur, is er een akoestisch plafond en heeft men aan de achterzijde prachtig zicht over de weilanden.

Multifunctionele kamer I gelegen aan de voorzijde. Momenteel in gebruik als werkkamer.

Multifunctionele kamer II gelegen aan de voorzijde met toegang tot de badkamer. Momenteel in gebruik als televisiekamer.
Deze kamer kan ook in gebruik worden genomen als slaapkamer waardoor gelijkvloers wonen mogelijk is.

Badkamer I met plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming, design radiator, wandcloset, wastafel op meubel met 2 kranen, royale inloopdouche, inbouwspots en ventilatie. Vanuit de badkamer is er toegang tot de bijkeuken.

De bijkeuken is voorzien van een vaste kastenwand, loopdeur naar de overkapping, toegang tot een 3e multifunctionele kamer, badkamer I en de garage.

Multifunctionele kamer III gelegen aan de achterzijde met loopdeur naar de overkapping. Momenteel in gebruik als werkkamer.

De gehele begane grond is voorzien van een betonvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping:

Overloop met (open) trapopgang naar de 2e verdieping, 3 dubbele vaste kasten waarvan 1 met aansluiting ten behoeve van de wasmachine en droger beiden op hoogte, toegang tot een 4-tal slaapkamers en een badkamer.

Masterbedroom aan de achterzijde met loopdeur van glas naar de loggia, vaste kast onder de schuine kap en doorloop naar de walk-in-closet.
Walk-in-closet aan de voorzijde met dakkapel, op maat gemaakte kasten en toegang tot de badkamer.
Badkamer II aan de voorzijde met dakkapel met daaronder een royaal ligbad, plavuizenvloer met vloerverwarming, design radiator, wandcloset, bidet, royale inloopdouche, 2 waskommen op houten meubel, inbouwspots en ventilatie.

Slaapkamer II aan de achterzijde met brede dakkapel.

Badkamer III aan de achterzijde met dakkapel, plavuizenvloer met vloerverwarming, design radiator, wandcloset, royaal ligbad, inloopdouche, 2 waskommen op houten meubel, inbouwspots en ventilatie.

Slaapkamer III aan de achterzijde met dakkapel.

Slaapkamer IV aan de voorzijde met dakkapel en toegang tot de technische ruimte.

De technische ruimte is voorzien van buffervaten van de warmtepomp (voor warmwater en vloerverwarming), unit ten behoeve van de vloerverkoeling, opstelling van de c.v.-ketel, ventilatie en volop bergruimte.

Tweede verdieping:
Royale voorzolder gelegen onder schuine kap, voorzien van vaste kasten, Velux dakraam, 2-tal units van de warmte terugwin installatie en toegang tot de zolderslaapkamer.

Zolderslaapkamer V is voorzien van een Velux dakraam.

De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een houtenvloerdelen met vloerverwarming met uitzondering van de natte ruimtes.

Tuin
De woning ligt hoger dan de weilanden en de straat, waardoor het gras van de achtertuin dan ook echt overvloeit in het boerengras ernaast. Aan de achterzijde van de villa is een fraaie overkapping met terras aanwezig gelegen op het zuidwesten. In de overkapping is de vloer voorzien van beton en zijn in het plafond geluidsboxen, inbouwspots en elektrapunten verwerkt. Voorts is er een waterpunt aanwezig. Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid, een elektrische laadpaal en een waterpunt.

Garage
Inpandige garage voorzien van 2 elektrisch bedienbare roldeuren, loopdeur naar de zijtuin, uitstortgootsteen met warm en koud water, elektra, unit ten behoeve van de warmtepomp en toegang tot de bijkeuken.

Locatie:
Dit landhuis grenst aan een beschermd natuurgebied en is gesitueerd nabij de dorpskern met haar winkels, op loopafstand van een basisschool, het natuurgebied Markdal met rivier de Mark en het bruisende stadcentrum van Breda is met 20 fietsminuten te bereiken. Uitvalswegen naar de A58, A27 en A16 zijn goed en snel bereikbaar. Al met al een hele fijne woonlocatie met weids uitzicht over de landerijen.

Details over het landhuis:
Houten kozijnen met dubbele beveiligde beglazing;
Houten- en betonvloeren met vloerverwarming- en koeling;
Uitgebreid domotica systeem;
Lichtstudio Kwadraat heeft het lichtplan ontworpen waarbij kleine lampjes in de vloeren zorgen voor sfeer en de route aangeven in het donker. Deze lampjes werken op bewegingsdetectie en gaan dus alleen aan wanneer nodig.
In de keuken, slaapkamer en overkapping bevinden zich geluidsboxen geïntegreerd in de plafonds. Alle domotica is aan te sturen via de Ipad en telefoon alsmede bekabelde wandschakelaars (gebruiksgemak).
De twee Velux dakramen op de zolderverdieping zijn elektrisch bedienbaar;
In de bijkeuken is nog een extra aansluiting ten behoeve van een vaatwasmachine aanwezig;
Er is een uitgebreide alarminstallatie aanwezig (met bewegings- en contact sensoren);
Er zijn gasaansluitingen in de keuken en haarden aanwezig om het eventueel om te schakelen;
In de technische ruimte (1e verdieping) is een afvoer (voor een mogelijke uitstortgootsteen) aanwezig.
De akoestische plafonds zijn van Asona.
Extra isolatie wordt verkregen door het rietendak dat is gelegd in een dikte van 30 centimeter.
De woning wordt geheel verwarmd met aardwarmte en met hetzelfde systeem gekoeld. De warmte wordt in de zomer opgeslagen en wordt in de winter gebruikt.
Ventilatie van alle vertrekken is aangesloten op een energievriendelijke Warmte-terug-winsysteem.

Het landhuis is ontworpen door Marinus Wolfs van Wolfs Architecten.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

Collegiaal in verkoop met Van der Sande Makelaardij in Breda.

2.231 m2 6 3 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview