Verkocht € 200.000,- k.k. - portiekflat

Ulvenhout – Withof 18

Heerlijk comfortabel 2-kamer appartement met vrij uitzicht aan de voorzijde en een klein balkon op het zuidoosten. Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie en een berging in het souterrain. Om de hoek bevindt zich de dorpskern alsmede natuurgebied Markdal.

LET OP: DIT IS EEN VANAF VRAAGPRIJS.

Indeling:
Begane grond:
Het appartementencomplex is gelegen in de dorpskern aan een pleintje met aan de voorzijde uitkijkend over de Dorpstraat. Onder het complex is een vestiging van Albert Heijn en Gall&Gall gevestigd. De ingang van dit appartement bevindt zich aan de Pastoor Vermuntstraat. Centrale hal met brievenbussen, bellentableau en afgesloten toegangsdeur naar hal waar zich het trappenhuis en de lift bevindt.

Tweede woonlaag:
Portaal met toegang tot een 2-tal appartementen.
Hal (circa 1.68 x 1.80m) met toiletruimte, vaste kast met opstelling van de cv-unit, meterkast en toegang tot:
Woonkamer met openkeuken (circa 50m²) voorzien van 2-tal grote dakkapellen, een houtenvloer en loopdeur naar het balkon:
– balkon (circa 1.95 x 1.95m) gesitueerd op het zuidoosten.

Open keuken voorzien van zeil en een lichtkoepel. De L-vormige keukenopstelling is onder andere voorzien van een kunststof aanrechtblad, roestvrijstalen spoelbak, 4-pits gaskookplaat, roestvrijstalen afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en vriezer. Achter de knieschotten bevindt zich nog kastruimte.
Vanuit de eerder genoemde hal bereikt men de slaapkamer met directe toegang tot de badkamer.
Slaapkamer (vloermaat circa 2.83 x 5.33m) met dakkapel en vaste kasten.
Badkamer (circa 1.68 x 1.71m) met vaste wastafel in bad meubel, douche met thermostaatkraan, aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur en een vaste kast.

Souterrain:
In het souterrain bevindt zich een berging.

Algemeen:
Dit comfortabele appartement heeft vrij uitzicht aan de voorzijde over een gedeelte van Ulvenhout en een pleintje. Hierdoor is er voldoende parkeergelegenheid achter het complex. Om de hoek bevindt zich de dorpskern en natuurgebied Markdal.
Het appartement is goed onderhouden.
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 199,71 per maand

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview