Verkocht € 845.000,- k.k. - bungalow

Ulvenhout – Wolvenhoek 4

Op één van de meest fraaie locaties van het dorp, op loopafstand van het Ulvenhoutse bos, de dorpskern en het natuurgebied Markdal bieden wij u aan deze uitermate charmante en compleet smaakvol gemoderniseerde en uitgebouwde semi bungalow met garage/berging, veranda, dubbele oprit en een riante volop privacy biedende achtertuin op het zuiden.

Indeling
Begane grond:
Overdekte entree.
Centrale ontvangsthal (circa 5.90 x 2.25m) met arduinvloer, toiletruimte, meterkast, toegang tot slaap/studeerkamer, badkamer, masterbedroom en via dubbele deuren met glasvlakverdeling toegang tot de living.
Schitterende tuingerichte living met semi-open keuken totaal circa 70m² waarvan de living zich direct onder de schuine kap bevindt (nokhoogte circa 5.00m) wat een bijzonder fraai en ruimtelijk effect creëert.
Living (circa 5.80 x 10.00m) totaal derhalve circa 58m² met een ‘Merbau’ vloer, boekenmeubel met in het middelpunt een strakke schouw voorzien van openhaard, openslaande tuindeuren en convectors.
Keuken (circa 3.20 x 3.60m) met ‘Merbau’ vloer, moderne U-vormige inrichting met granieten aanrechtblad. De inrichting bestaat onder andere uit een roestvrijstalen spoelbak, Quooker, 5-pits kookplaat en een vaatwasmachine.
In een separaat serviesmeubel bevinden zich de koelkast en een vrieskast, combioven/magnetron en een conventionele oven.
Tuingerichte masterbedroom (circa 4.27 x 4.33m) gelegen aan de achterzijde met dubbele openslaande tuindeuren, ‘Merbau’ vloer, diverse indirecte verlichting, directe toegang tot de badkamer en eigen garderobekamer (circa 3.00 x 2.50m) eveneens met ‘Merbau’ vloer.
Moderne badkamer (circa 4.20 x 3.45m) gelegen aan de voorzijde met plavuizenvloer, ligbad, inloop(stort-)douche, zwevend toilet, 2 maal vaste wastafel en design radiator.
Slaap/studeerkamer (circa 2.67 x 3.95m) met ‘Merbau’ vloer en vaste kast.

Verdieping:
Royale overloop (vloermaat circa 5.30 x 2.25m) inclusief trappenhuis. De overloop is voorzien van een Velux dakraam, eiken houtenvloer en biedt toegang tot:
– slaapkamer (vloermaat circa 4.35 x 4.90m) met eiken houtenvloer, vaste wastafel en grote dakkapel aan zowel voor- als achterzijde;
– slaapkamer (vloermaat circa 3.80 x 4.90m) met grote dakkapel aan de voorzijde, vaste wastafel, eiken houtenvloer en Velux dakraam.
NB: nokhoogte circa 2.60m.

Tuin:
De op het zuiden gelegen onder architectuur aangelegde achtertuin biedt een grote mate van privacy is geheel omheind en voorziet in een groot zonneterras, een gras/speelgazon, fraaie taxus- en beukenhagen. Achter de tuin bevindt zich een in hout (deels eiken) opgetrokken veranda (circa 6.00 x 3.00m) met inpandige berging. Het dak van de dit bijgebouw is pannen gedekt.

Berging:
De in de stijl van het woonhuis aangebouwde berging vormden in het verleden samen met de garderobekamer de garage. De garage is op relatief eenvoudige wijze weer terug te brengen naar de oorspronkelijke situatie. Een andere optie is de berging te verbouwen tot bijvoorbeeld een studeerkamer (zie plattegrond optioneel).

De berging (circa 2.93 x 4.15m) is in spouw uitgevoerd en beschikt over een vliering (nokhoogte circa 2.50m), hier bevindt zich de opstelling van de cv-unit alsmede openslaande houten deuren naar de oprit.

Algemeen:
– Dit charmante woonhuis is gelegen in het door Breda in 1997 geannexeerde dorp Ulvenhout. Ondanks deze annexatie heeft het dorp aan de zuidzijde van Breda haar eigen identiteit weten te behouden. Een prachtige groene en veilige woonomgeving omringd door bossen en natuurgebieden op circa 5 minuten van de Belgische grens en het stadshart van Breda. Uitstekend gesitueerd ten opzichte van de gezellige dorpskern met al haar faciliteiten, diverse sportvoorzieningen, basisscholen en uitvalswegen. Het Ginnekenmarktje bevindt zich op circa 3 autominuten.
– De semi-bungalow is door de huidige eigenaren in 2007 aan een ingrijpende professionele en zeer smaakvol uitgevoerde renovatie onderworpen. Het object werd tevens uitgebouwd. Eén en ander heeft geresulteerd in een object wat een instap klaar karakter kent en geschikt is voor een brede doelgroep. Dit vanwege de slaapkamer(s) op de begane grond en de diverse uitbreidingsmogelijkheden. De living en keuken zijn een waar genoegen om binnen te stappen.
– De kastenwand in de masterbedroom wordt ter overname aangeboden.
– Aangezien de woning ouder is dan 50 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

780 m2 4 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview