hoofdfoto-Burg.-de-Manlaan-2-1
voorzijde-artist-impression
achterzijde-artist-impression

OMSCHRIJVING

Plan Ruitershove deel 2 Transformatie kantoorvilla naar wonen.

Ontwikkelaar Rijnhove Groep BV start eerdaags met de verkoop van 2 exclusieve state of art appartementen van respectievelijk 172 m² (appartement B) en 250 m² (appartement C) woonoppervlakte (exclusief de riante buitenruimtes) en een kantoorappartement van 180 m² (appartement A).

Op een waanzinnig mooie locatie in Breda-Zuid en pal tegenover het Mastbos gesitueerd zal nog dit jaar worden aangevangen met de transformatie van de huidige karakteristieke kantoorvilla naar een uniek, prestigieus en kleinschalig appartementencomplex.

Naast de woonappartementen B en C wordt een kantoorappartement A gerealiseerd. Het kantoor kan van binnenuit bereikbaar gemaakt worden voor de woonappartementen en wordt in combinatie of separaat ter verkoop aangeboden. Het kantoor heeft een eigen huisnummer en voordeur en kenmerkt zich verder door een monumentale grandeur.

De appartementen worden gebouwd met prachtige en kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen en zullen, indien gewenst, turnkey worden opgeleverd. Uiteraard is het mogelijk om in deze voorfase met opdrachtgever en architect eventuele persoonlijke bouwwensen te bespreken.

Bij ieder appartement behoren een tweetal overdekte parkeerplaatsen en het gehele object zal, na realisatie, over een energielabel A+++ of hoger beschikken.

Het kantoorappartement A is verdeeld over het rechter deel van de begane grond en het rechter gedeelte van de 1e verdieping.
Woonappartement B bevindt zich in het linker gedeelte van de begane grond en beschikt over een tuin en terrassen.
Woonappartement C is verdeeld over het linker gedeelte van de 1e verdieping, de gehele loft op de 2e verdieping, een bergzolder op de 3e verdieping en beschikt over 2 schitterende dakterrassen.
Er zijn 2 kelders, 1 voor gezamenlijk gebruik waar de warmtepompinstallaties worden geplaatst en 1 kelder voor het kantoorappartement.

Prijsindicatie voor het kantoorappartement € 1.000.000,-- k.k., het woonappartement op de begane grond € 1.500.000,-- k.k. en het woonappartement op de verdiepingen € 2.000.000,-- k.k.

Er is een PowerPoint presentatie van dit spraakmakende project op aanvraag beschikbaar. 

© 2023 GB-MAKELAARS      Disclaimer      Cookies      Privacyverklaring

×