Onze klanten aan het woord

"10 dagen met Gijp en de zijnen. Begin Mei kondigt zich een bezichtiging aan, 5 dagen voor het begin van onze vakantie. Een week later Vrijdag 10 Mei rond 19.00 u gaat de telefoon in Spanje, het is Gijp....... 'Wil je even dit en dat bevestigen per app het is rond!'
Zijn met stomheid geslagen, realiseren het ons maar nauwelijks, alles binnen een tijdsbestek van een tiental dagen.
Mission completed en HOE? Het was ons de ervaring wel! Gijp...... enig in zijn soort met prima medewerksters."

10 Rien en Marion den Engelsman

"Wat een fijne, daadkrachtige en deskundige begeleiding!"

10 Janette

"Een kantoor zoals het hoort te zijn! Zeer behulpzaam, kundig en meedenkend. Voor al je vragen, of je nu 1 keer belt of 10 keer staan ze voor je klaar!

Het is jammer dat je dit traject niet vaak mee maakt, want deze mensen zijn goud waard! Een fantastisch kantoor en een absolute aanrader.

Ze krijgen van mij een hele dikke pluim van A tot Z. Jullie zijn toppers!!"

10 S. van Loon

"Als je een huis wil verkopen wat boven de 1 miljoen moet gaan opleveren, dan is er maar 1 juiste keus in Breda. Hans van der Gijp van GB-makelaars."

8 Casper Vissers

"Voor ons zijn niet veel woorden noodzakelijk.... alles snel, goed en super geregeld in één woord TOP!!!!"

9 Martin en Nel de Lange

"We wilden een verrassend huis met meer buitenruimte. GB-Makelaars wist als enige dat dit pareltje te koop stond. We waren op slag verliefd. Hans van der Gijp loodste ons op een zorgvuldige manier door het hele, soms flink emotionele, traject. Hij weet precies wat er nodig is om succesvol tot een sjieke en stoere deal te komen."

8 Veronique

"Aanpak en werkwijze was super. De mensen zijn altijd bereikbaar, vriendelijk en ondernemen meteen actie daar waar nodig. Men begeleidt het hele proces uiterst professioneel. Veel dank daarvoor."

10 Frans Schuurbiers

"De inzet, energie en betrokkenheid waarmee Hans van der Gijp ons heeft begeleid blijkt uit het resultaat:
Top appartement gescout in drie weken, huis verkocht in drie dagen
Kortom:goede wijn behoeft geen krans!"

10 Ad en Annelies de Wit

"Hans aka Gijp is een toegankelijke meedenker, die een sfeer schept waarin je het gevoel krijgt dat het voor elkaar gaat komen."

8 Peter Buwalda

"GB en Hans is 'not your typical makelaar'. Hans kan zich heel goed inleven in wat je uiteindelijk zoekt en vindt dit ook gewoon in een markt met een beperkt aanbod. Een typisch belletje begint meestal met: ik heb het gevonden voor jullie, het verkoop traject moet ik nog opstarten, maar rijd er maar eens langs. En zo geschied en koop je je nieuwe paleisje voordat de markt op gang is. Ook met de verkoop daarna van onze bestaande woning weet Hans exact wanneer de juiste match er is en rond daarmee de verkoop ook af. Zijn inschattingsvermogen en de persoonlijke verbinding zijn uniek!"

8 Jack en Ineke

"Ik heb Hans en zijn team ervaren als een geweldige makelaar. Door GB-Makelaars zit ik nu in een prachtig appartement op een hele mooie locatie "Chapeau" Hans dat je nog veel klanten zal mogen begeleiden"

8 Yvonne Waser

© 2024 GB-MAKELAARS      Disclaimer      Cookies      Privacyverklaring

×