DSC04451

Uitsluitend actief in Breda en directe omgeving

Wij kennen de regio Breda van binnen en van buiten. Daardoor kunnen wij altijd het meest actuele en bijzondere aanbod laten zien aan mensen die een nieuwe, exclusieve woning in deze streek zoeken. Wilt u uw woning in Breda of omgeving verkopen? Ook dan is GB-Makelaars een uitstekende keuze. Wij kennen de doelgroep die bij uw exclusieve woning past. Al meer dan twintig jaar worden via GB-Makelaars de meest fascinerende en uiteenlopende bijzondere objecten voorgesteld aan een nieuwe eigenaar. Deze persoonlijke verbinding tussen koper en verkoper in het hogere marktsegment is de bijzondere kracht van ons kantoor.

Exclusieve woningen in Breda

Breda is een stad met een grote populariteit. Niet zo gek, want de stad heeft alles: een uitgebreid winkelaanbod, veel groen, mooie statige wijken en een ideale ligging ten opzichte van bijvoorbeeld de Randstad en Antwerpen. Dat maakt van Breda een gewilde stad, waar veel bijzondere, exclusieve woningen staan. Dankzij onze persoonlijke aanpak en ons uitgebreide netwerk kent GB-Makelaars de woningmarkt in Breda als geen ander. Of u nu zoekt naar een statig herenhuis, een stadsvilla, een luxe appartement of een woning aan de rand van de stad: in het aanbod van GB-Makelaars treft u het beste en mooiste dat Breda te bieden heeft.

Dorpen in de omgeving

Woont u liever wat meer buitenaf? Omgeven door bossen en landelijk gebied, maar met de gemakken van de stad dichtbij? Ook dan is GB-Makelaars voor u de ideale partner. In de omliggende dorpen, zoals Ulvenhout, Prinsenbeek en Bavel zijn prachtige exclusieve panden te vinden, bijvoorbeeld monumentale woonboerderijen, ruime villa’s of bijzondere woningen in de dorpskernen. Hier vindt u rust en ruimte, maar tegelijkertijd bent u ook zó in de stad Breda.

© 2024 GB-MAKELAARS      Disclaimer      Cookies      Privacyverklaring

×