Verdilaan 20,
4837 CN Breda

€ 1.375.000,- k.k.

Omschrijving

Op een toplocatie in Breda Zuid in het hart van de begeerde woonwijk Ruitersbos bieden wij u deze verrassend ruime en nagenoeg aan het oog onttrokken vrijstaande villa met oprit, inpandige garage, besloten riante tuin met terras op het zuiden. Het object heeft een woonoppervlakte van maar liefst 275 m² en beschikt bovendien over een tweede ingang die het object aantrekkelijk maakt voor een combinatie van wonen en werken. De door architect Smink ontworpen villa biedt een scala aan extra mogelijkheden door alternatieve indeling van de binnenruimten. Voor een deel van de woning dient U rekening te houden met een moderniseringsronde.

Locatie
De villawijk Ruitersbos met op loopafstand het prachtige Mastbos is gesitueerd aan de zuidkant van Breda en kenmerkt zich o.a. door vrijstaande bebouwing. Het sfeervolle Ginnekenmarktje, het bruisende stadshart, scholen (waaronder een internationale), verbindingswegen naar Antwerpen en Rotterdam en diverse sportfaciliteiten zijn binnen handbereik.

Indeling
Begane grond
Entree/hal met toilet, garderobe en toegang tot de woonkamer en eetkamer. Hierachter bevinden zich nog drie ruime vertrekken, waarvan er twee eveneens bereikbaar zijn via de separate zijentree. Wonen en werken houdt u op deze wijze eenvoudig van elkaar gescheiden. De eetkamer, de woonkamer met open haard en de woonkeuken staan in een half open verbinding met elkaar en bieden alle toegang tot de patio en de riante tuin. Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de bijkeuken, een tweede toilet en een ruime speelkamer.
Vanuit deze woonlaag verkrijgt men toegang tot de twee souterrains, te weten een saunaruimte en een zeer ruime garage met meerdere vertrekken.

Eerste verdieping
Ruime, lichte overloop met toegang tot 4 slaapkamers, waarvan 3 slaapkamers grenzen aan het op de tuinzijde gesitueerde balkon, twee badkamers en een separaat toilet. Vanuit de master bedroom hebt u toegang tot een inloopkast en eigen badkamer.

Buiten
De villa staat op een perceel van maar liefst 858 m². Nagenoeg de gehele achtergevel is voorzien van glazen puien. Door de U-vormige architectuur van dit object staan alle vertrekken ook qua zicht met elkaar in verbinding. Bij het riante door de woning aan drie zijden omsloten terras is tevens een zwembad. De bosrijke tuin rondom het gehele huis zorgt bovendien voor de gewenste privacy.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Niet zelf- bewoningsclausule
De niet- zelfbewoningsclausule zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toon meer

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 1.375.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
275 m2
Inhoud
1.169 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Vrijstaande woning
Soort
Villa
Bouwjaar
1967
Bouwvorm
Bestaande bouw
Overdracht
Woonoppervlakte
275 m2
Perceel oppervlakte
858 m2
Inhoud
1.169 m3
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
F
Verwarming
CV ketel
Buitenruimte
Tuin
Tuin rondom
Achterom
Nee
Kwaliteit
Verzorgd
Parkeergelegenheid
Garage
Inpandig
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein
Totaal aantal garages
1
Dak
Soort dak
Plat dak
Kwaliteit dak
Bitumineuze Dakbedekking
Voorzieningen
Voorzieningen
alarminstallatie, TV kabel, Zwembad, Sauna, Natuurlijke ventilatie
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Meer kenmerken

Foto's

Bekijk media

Plattegronden

Locatie

Heeft u een vraag of wilt u een bezichtiging inplannen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Toch liever bellen? Mag altijd!

DSC04311_V

© 2024 GB-MAKELAARS      Disclaimer      Cookies      Privacyverklaring

×