Schonbergstraat 16,
4837 BK Breda

€ 495.000,- k.k.

Omschrijving

INTRODUCTIE
Op een perfect centraal gelegen locatie in Breda-Zuid, achter de Baronielaan, bieden wij u aan deze comfortabele woning met drie slaapkamers, garage, tuin en achterom. Het gezellige Ginneken, het bruisende stadscentrum als ook het Mastbos en diverse scholen zijn op loopafstand te bereiken.

BEGANE GROND
Ontvangsthal met trapopgang, toiletruimte en toegang tot de living met halfopen keuken

De tuingerichte living omvat een houten vloer en een loopdeur naar de tuin en garage. De keuken met houten vloer is voorzien van een volledig geoutilleerde inrichting.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met twee ruime slaapkamers en badkamer.

De achter-slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en heeft toegang tot het dakterras. De badkamer is uitgevoerd met douche, toilet en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
Overloop met toegang tot
- Ruime slaapkamer
- Kamer met inbouwkast en toegang tot balkon
- Technische ruimte met aansluiting ten behoeve van wasapparatuur en CV unit

TUIN EN GARAGE
Geheel bestrate achtertuin met toegang tot garage.
De garage, voorzien van elektra en verlichting, komt uit aan de achterkant van de woning en is via de Baronielaan te bereiken.

Verkoopvoorwaarden
Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Niet-zelf bewoningsclausule
De niet- zelfbewoningsclausule zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Toon meer

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 495.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
100 m2
Inhoud
357 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1988
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
Overdracht
Woonoppervlakte
100 m2
Perceel oppervlakte
98 m2
Inhoud
357 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
C
Verwarming
CV ketel
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Achterom
Nee
Kwaliteit
Normaal
Parkeergelegenheid
Garage
Vrijstaand steen, Garagebox
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Totaal aantal garages
1
Dak
Soort dak
Plat dak
Kwaliteit dak
Bitumineuze Dakbedekking
Voorzieningen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Meer kenmerken

Foto's

Bekijk media

Heeft u een vraag of wilt u een bezichtiging inplannen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Toch liever bellen? Mag altijd!

DSC04311_V

© 2024 GB-MAKELAARS      Disclaimer      Cookies      Privacyverklaring

×